Přátelé, možná se mnou budete souhlasit, že vařit příkrm k masu, třeba zrovna rýži je nepraktická záležitost, která dlouho trvá a zaseká to člověka na dlouhou dobu, což si, hlavně v době tréninku ne každý může dovolit. Tak hledáme jednodušší varianty, které jsou povětšinou ne tak efektivní, ale rychlé (např.strouhanka), anebo drahé (extrudované těstoviny, ve kterých stejně nevíme, co vlastně je) Mě osobně to dlouho trápilo až donedávna... Možná jsme nenašel nic světobotného, nicméně podělím se o to alespoň s těma, kteří taky spekulují... Koupil jsem elektrický plotýnkový jednovařič (2000 kW) za 900,-, k tomu spínací hodiny do zásuvnky za 150,- a velkej hrnec za 500,- ... 1 kg rýže (dávám na 12 psů) dám do 10 l studený vody a zamíchám, nastavim čas na druhej den, kdy chci mít vařeno a je to. Přijdu z práce nebo přijedu z tréninku a mám vařeno. Tohle množství se vaří 1,5 hodiny. Když se dodrží poměr 1 kg rýže na 10 litrů vody, nic se nepřipaluje a rýže je akorát... je třeba nechat ještě 10cm volnej okraj na pěnu pod poklicí, pak ani nic neutíká při vaření ven.
Mám z toho radost, páč mi to hodně pomohlo, tož sa o to dělím...
Legrační příspěvek, že? :-)
pic
šaman