Možná trochu záleží, kde kdo bydlí... jsou lokality,, jako třeba ta naše, kam se zmrzlé maso nedostane... a tvrdí, že toho maj tolik, že nestíhají zmrazit, přitom ty šišky mají trochu zmrzlé prostředky... (že by nový poznatek vědy - maso mrzne směrem od středu na povrch?)... prostě řidiči nechladí... a to zelený maso, za to můžou ve výrobě, ...za to nechutný vyzvídání odkud odjinud beru krmení a za ty kritický komentáře, že si dovoluju kritizovat ty jejich výtvory, za to nevim, kdo může... no, a za ty strašný ceny, za ty si můžete semi, že jste ochotní za to tolik dávat. Za 2 roky, co jsem tím krmil jsem byl z 80% nespokojen. Vím, že jsou i ti, kteří spokojeni jsou. Možná mají štěstí, možná menší nároky a třeba taky s Vetamixem užší svazky, jako třeba... no, ...ano.
Už jsem to několikrát psal do diskuse, občas se ozval sám pan Brejcha, jakože se mu to nelíbí, co o nich píšeme... pak mi do soukromýho mailu hodil omluvu a ujištění, že vše bude OK... no, a poslal mi 200 kg zelenýho rozmrzlýho... patrně v naději, že to cestou v tom teple dozraje... ...a to nebylo jednou...
Ať si každej dělá co chce, ale u nás Vetamix fakt ne....
šaman