Čauky Helo,
moje poslední reakce byla na Stokyho úsměvnou námitku , ale to ses musela zasmát taky.
Nabídka Honzi Vláška - konečně ( možná ) výborná volba pro lidi kteří chtějí kvalitní volbu a Stoky, distributor čínských koloběžek WOOX a jejich propagátor v tomto vláknu ho bude odkazovat někam jinam
.
Můj názor ?!
Nedá se nic dělat doba a názory se mění. Nad kvalitou a servisem vyhrává „výhodná“ cena. V obchodech si koupíme pouze čínský česnek, náhrobky už máme taky ze žuly z číny, padesátipětileté tkadleny se rekvalifikují na práci s PC, ve sklárnách vyhasínají pece, spoustu českých nápadů zkopíruje, vyrobí a následně prodá za 50% ceny nějaký číňan, já zástupce montážní firmy kvalitních českých tepelných čerpadel každý den stojím proti troskám z číny,…… a teď tu někdo bude argumentovat nějakým patentovaným rámem a dobrou cenou – typický příklad.
Český mushing je protkám kvalitními výrobci postrojů, šňůr, kár, saní, …asi by se měli zamyslet a nechat to vyrábět v číně, nižší výrobní náklady, kvalita – to je jedno a hlavně výborná cena.
Moje zkušenosti s WOOXem :
ZÁPACH už když jsem tu krabice rozdělal jsem tušil že něco není v pořádku. Celá krabice, koloběžka čpěla zápachem z gripů, netušil jsem co dokáže takový kousek gumy. Záruční list byl ještě 14 dní cítit v šupleti.
Kdybych ty gripy dal na nějaký rozbor, troufám si tvrdit že by všichni koukali co v nich je obsaženo a hygiena by zakázala uvedení na trh.
STOJÁNEK po smontování mě jako první zaujal stojánek, nechápu jeho funkci, naopak při jízdě v terénu může způsobit nemalé překvapení.
Takže jsem vzal flexu a byl demontován. ( nevím jestli jsem nepřišel o záruku )
VIDLE koloběžka WOOX se honosí odpruženou vidlicí, tento model vidlice jsem neviděl ani na začátku mé hobby cyklistiky a to ani na těch nejlevnějších kolech. To že váha je asi značná by nebylo tak hrozné, jako že je naprosto nefunkční. Co se týče konstrukce a zpracování, opravdu jsem takový hnus v životě neviděl .
RÁM nebylo a není mi jasné, co je předmětem patentu, když této rám je zase pouhá kopie jiného výrobce. Je z hliníku, což vidím jako normální, váha rámu, nevím, nevážil jsem, ale pocitově mě to nepřišlo jako zázrak.
::)OSTATNÍ KOMPONENTY jsou použity ty nejlevnější, které ani nemohou zaručovat nějakou životnost, nebo spolehlivost. Ani mě nepřekvapili nekvalitní nejlevnější náby.
Takže jak jste pochopili, na WOOXu jsem nenašel nic zázračného ani průměrného, pouze zklamání.
WOOX je koloběžka pro super hobíka se šourajícím se psem. Kdo chce něco lepšího samozřejmě si musí připlatit proto nabídka od Honzi Vláška mi přišla jako vysvobození.
Jinak proti WOOXu nic nemám, už několikrát jsem uvedl že se mi hlavně nelíbí neobjektivní hodnocení WOOXu Stokym. Na tento web chodí lidé, kteří chtějí poradit, upřímně poradit, protože bych nikomu WOOX nedoporučil, musel jsem se zařadit do opozice. O to víc budou potencionální zájemci o nákupu přemýšlet, přijedou si ji vyzkoušet, třeba k Hele a pak teprve udělají rozhodnutí.
Pěkný den
Miloš