...jen malé OT, stejně nebudu mít čas případně rozvířenou diskuzi dál řešit...
asi jsem měla štěstí na kus (a spolu se mnu tak cca 5 mých známých, co si ji na mé doporučení pořídili na rekreační ježdění taky), pořizovala jsem si Hotu s tím, že na dražší prostě není a jezdit se chce, a ejhle, až na výměnu brzdných špalíků Hotovka žije přes 4 roky dodnes, zapřahám hovádka dvě, uznávám, že ESPčkám z hlediska celkových průměrek nestačíme, na druhou stranu, kdo nás třeba na Cakově vidívá startovat (
http://www.youtube.com/watch?v=7hLOs92_-8k ), možná postřehl, že zrovna pomalý rozjezdy nemáme... Díky Markovi Zrnovi a půjčené kolobce (svou jsem si nevzala) to teď na Radíkově byla maximálka přes 41 km/h, je fakt, že celý sprint tímhle tempem nedáme, ale začátky jo. Psi dohromady rozhodně váží víc než já
a těch Cakovů relativně drsným terénem docela dost a tréninků nespočet má ta kolobka za sebou a pořád OK. Ale je fakt, že jsem pořád jenom rekreační flákač, co si občas na závodech sveze zadnici a jinak se psy tahá čistě pro zábavu.
Ano, kvalita odpovídá ceně a věřím, že závodníci i "takyzávodníci" se při představě těch levných komponentů osypou, nicméně i ty reklamace jsem už přes známý zažila a v poho. Je fakt, že co kus to originál vyrobenej doma na koleně, každá Hotovka je trochu jiná
- ale na tu rekreaci myslím celkem stačí... a kdo se pak vrhne za vyššími cíli, za pár kaček nakoupil, za pár prodá - a přitlačí na něco lepšího...
...je mi jasný, jak šťourám ve vosím hnízdě, rozhodně z prodeje Hotovek nemám ani floka
, spíš jen přihazuju svou zkušenost do placu pro ty, kdo by jezdit chtěli, ale finance jim chybí...