Petře - promiň omlouvat ses nemusel, normální nejsem !
Rasťo :
No, na první pohled máš pravdu a napsal jsi to výstižně, ale ... jsem schopen tolerovat a respektovat každého koho pochopím. Český mushing ( sprint ) dosáhl evropské hranice někde pod vrcholem a teď se postupně propadá. Propadá se díky hamižnosti a tuposti lidí co v současné době "produkuji" štěňata. Nebýt Jirky Trnky, Porubských a Jiřího Krejčího, tak tady bude souložit brácha se ségrou, napíšeme k tomu nějaké tytuly z canicrosu a budeme to tady prodávat.
Několik nesouvislých myšlenek :
1. Kdyby se našel nějaký frajer co by sem přivezl nějakou novou krev asi by měl díky domácím zkostnatělým množitelům problém prodat důstojně štěňata
2. V Norsku jsem nikdy nebyl, ani nejsem v kontaktu z žádným Norským musherem, ale nemyslím si, že tímto hovadským způsobem produkují štěňata - nebo se pletu ?
3. Když jsme u peněz - Myslíš si, že kdyby letos udělal pan xy místo dvou vrhů pouze jeden, že vydělá o půlku méně peněz ? Ne, vydělá úplně stejně a ušetří si starosti !
4. Názor že si každý může dělat co chce platí pouze u normálně smýšlících lidech - ale kdo jim to řekne - taky mají svoje argumenty.
5. Dejme na každé narozené štěně v ČR recyklační poplatek 1 500 Kč, za které zajistíme odloženým a nepotřebným psům důstojné zacházení nebo injekci.
Nechtěl jsem nikoho nasrat jen Vás pozdravit z jiné planety
Miloš
PS : pozor na daňové přiznání