mě paradoxně nejvíce pomohly ty chvaty a držení psa.. a vyjádření o přizabití, fakt jsem hodně wostrá na ty cizí. jak je tu moře psů, tak se mi hodně často stávalo i s čubou, projížděli jsme okolo, ona si nevšímá ničeho nic /okolo lidí zpomaluji, záhy se rozjedu/ a najednou se ten cizí pes utrhne a začne nás to lovit. i když jsem neměla problém se psem, tak abych se sama nezabila - no asi 4 menší pejsky jsem skutečně přejela celou vahou kola - přeci jen kvůli malému cizímu psu si vlastní ústa nerozflákam. tohle když se stane, když jsme s tímto pejskem je fakt malér - je bleskurychlej, ale lepším se
. musím rychleji seskakovat. držení za ocas jsem dosud praktikovala doma u koček, u pokusů lovit apod - u psů ne, další chyba.. no, tenhle pes chyby jako zrovna moc neodpouští. za alfu si vyvolil mě a na ostatní je prostě hnusnej. sice mi to může svým způsobem imponovat, ale většinou je to lehce otravné
tak mi lidi říkali, že mi to takový chuděrka pejsek stonásobně vrátí, že jsem se ho ujala.. tak na to vracení už dost netrpělivě čekám a zatím nic