Za těch 12 let se nic nezměnilo, stále se někdo o něco prosí, na něco se čeká a nikdo to za těch 12 let nevyřešil. Teď třeba proběhlo několik závodů a výsledky hledat je pomalu detektivka, ale pak určitě jen uslyším, či si přečtu že pokud není DID a RZT tak se s tím nedá nic dělat a je na pořadateli aby poslal takový report, který tento zázračný program skousne....
... Tady jsem jen za 12 let slyšel větu jak to nejde, není čas a nakonec výzvu "pojď nám pomoc". Několikrát jsem se nabízel ale odpovědí mi bylo pouze a jen mlčení.
Výsledky - zručný pořadatel si může nahrát výsledky sám - článek jak na to je v časopise. Ale i v dnešní době IT importní nástroje vyžadují určité standardní datové formáty - a někdy je to vyšší dívčí i pro excelistu .. třeba správně převést čas

Jinak se čeká na to až vyčerpaný pořadatel dorazí k mailu a vyplivne do něj výsledky.. a pak se čeká na výsledkového admina, až dorazí domů, otevře si mail, zkontroluje co tam pořadateli ulítlo a dotlačí to na web. Zkus si Miloši na moment představit jak dojíždíš ze závodů v neděli, možná v noci, psi v autě, unavený a od bahna.. a valíš k mailu dělat výsledky .. každý týden

))
RZT a přístup do členské sekce .. máme už hodně lidí s licencí. Kdysi jsem ke každé licenci dělala kartičku každý rok, k tomu přidávala lísteček se vstupním heslem a rozesílala všem předsedům. Tři dny to trvalo jenom vytisknout, kompletovat a vychystat do pošty.. Pak mi to vedení zatrhhlo..naštěstí ..protože tolik času tolik let už jsem přestávala stíhat. Já se docela bráním přidělovat nová hesla řadovým členům, protože jsou JEN k registraci RZT....Členové můžou napsat o registraci svému předsedovi nebo případně Levíčkům. Za ta léta už vím, kolik lidí si nepamatuje svoje hesla, použili před rokem.. kolik počítačů i s hesly odejde do věčných lovišť.. a lidi prosí o najití svého hesla. Na webu nejsou žádné automaty, vše chce mou účast..grrr...
Navíc slyším hlasy že RZT je na houby, že žebřícky nikoho nezajímají, že je nikdo nepočítá a nikomu nechybí. Tak se domluvte

Miloši (Huskies) - tvou nabídku o pomoc jsem registrovala a myslím že jsem ti odpovídala tak jako jiným - pokud umíš php admina a databáze - fajn, jsi vítán. Sorry, zatím je toto nutná kvalifikace. (nabídek bylo víc, ale stejný problém - nikdo komu bych to mohla komplet přehodit)
No aby to nebylo tak pesimistické, mám už načtnutou základní analýzu webového modulu na správu klubů, členů a licencí (a rzt?). Tak se bude moct vybrat řešitel a hurá do toho.

.. a pak už to bude supeeer.. a hlavně nezávislé na mně ..