Michal je pracovně odjet, tak reaguju já.
Včera sem při vyhlašování nějak neměla sílu shrnout všechny myšlenky do jedné rozlučkové věty…pár hodin spánku a krabka Modafenu na hajzlíka bacila a jsem zpět mezi živými …
Stačilo říct to nejdůležitější…
„Děkujeme všem, kteří přijeli, za to, že PŘIJELI !!!“K trati...proti loňsku byla těžší, ale zemědělec si ‘dovolil‘ zorat své vlastní pole a tak nastalo rozhodování:
-zkrátit trať-kdo by kvůli 3km přijel?
-dojezd po asfaltu-no takovou prasečinu na psí nohy dělat nebudeme
-NEdělat závod
-Michal našel smyčkou kolem kopce…technicky náročná-ANO...za mokra blbá zatáčka-ANO…řešení žlutej terč…každý se s tím popral jak uměl.
Louka byla, je a bude technická a fyzicky velmi náročná.Tečka. Proto je stavěná na kratší vzdálenost a začátkem sezóny, aby fungovala jako velmi kvalitní silový trénink. Snažíme se z tohoto závodu udělat tradici, ALE …
Kam se všichni poděli

Kdo? Při náhledu do startovky to snad všechny napadne.
Jen těžko se sponzorům vysvětluje, že potřebujeme ceny pro závod s 25 závodníky v SEDMI kategoriích a proto
OBROVSKÝ DÍK Jirkovi Trnkovi, Heleně Levíčkové, obci Louka a všem, kteří poskytli všechny hodnotné ceny. Je jen otázka času, kdy tyto kvalitní a ochotné kohouty našich štědrých sponzorů nepotečou…jednou vyschnou úplně.
Fakt legrační mi příjde, že v individuálech se v tomto skromném závodnickém poli sešla vlastně česká mushingová špička…ale kde jsou všichni ostatní? Co udělat proto, aby se nalákal každý další JEDEN závodník?
---Jasně uznáváme, že v dnešním virtuálním světě nemít webovky závodu je fakt OUT a spoléhat se ‘jen‘ na propozice je utopie, ale asi uznáváme jiné hodnoty než vysedávání nonstop na nějaké imaginární síti. Do příštího roku SLIBUJEME, že si na tu síť najdeme čas a uděláme závodu lepší propagaci.
---Budeme se snažit najít ubytování za babku v okolí, pro ty, kteří nemají obytňáky, mají děti, nechtějí spát ve stanech, blablabla…to by mohlo natahat ty rozběhaný crossaře, kteří zatím nejsou zvyklí jezdit na dvou denní závody v horším počasí…
Ale co dál? Sem s nápadama, nám došly…
Jinak jsme samozřejmě moc rádi, že se Vám závod líbil, pro nás velká odměna a motivace na příště a sorry za ty mouchy, příště jim zakážeme vstup.
Takže ještě jednou...
Moc díky, že jste přijeli a za rok ahoj !!!