Tak jsme už víc jak 3 týdny po operaci, kterou provedl MVDr. Mikulica. Předtím jsem ale stejně nevydržela, protože jsem se nechtěla s operací smířit a pesici jsem ještě vzala do Mimoně k MVDr. Vepřekovi na magnetickou rezonanci. Kdybych já blbá nedala na rady ať k Vepřekovi nejezdím, že je drahý a jela tam rovnou, ušetřila bych si 14 tis. za ostatní vyšetření a pesici toho myelografického vyšetření. Můžu vám říct, že pro ni byla mnohem horší ta myelografie než potom samotná operace! Víckrát už bych psa tohle nebezpečné a v podstatě jen orientační vyšetření podtoupit nenechala. je to fakt neskutečný hnus!
Když pak nakonec MVDr. Vepřek i MVDr. Pekárková (která je snad jediná, kdo může posuzovat snímky z MRI) řekli, že je operace nutná, že jde o vyhřezlou plotýnku, bylo rozhodnuto.
Ještě v den operace jsem si ji mohla odvézt domů. Pesice v podstatě bez bolestí, chodila, komunikovala normálně, byla v pohodě, vyměšování normální, rána zašitá teda šíleně, ale naštěstí se hojí dobře. Tři dny po operaci už chtěla lítat jak střelená! Hybnost páteře je ještě o něco horší než před operací, ale bolesti má zřejmě jen trochu při špatném pohybu. No, nejhorší je, že se i při svém množství energie nesmí moc aktivně hýbat a musí být jen na vodítku. Takže zlobí jak malá a vymýšlí neuvěřitelné lotroviny
Netuším jak to bude do budoucna, jestli ještě někdy budeme moc vyjet na koloběžku, po operaci vlastně nemá kousek obratle, křížové kosti a plotýnky takže netuším, jak moc aktivní bude moci ještě být
Kdyby někoho zajímaly ceny nebo podrobnosti, ráda se podělím.