Zkusím založit nové téma a možná, že mě za to někteří nebudete mít rádi. Prosím vás o jedinou věc. Nepřesypávejte prosím celý obsah foťáku po příjezdu ze závodů do rajčat a jiných galérií, za cenu toho, že budete první, kdo fotky vloží. Kdysi jem se jako pořadatel závodů snažil o to, aby se každý účastník našel na videu, nebo na fotkách, budiž, to chápu, každého to potěší. Opak je ale pravdou, podle mého projít galerii, ve které je 500 fotek je důkaz veliké trpělivosti a zážitek je v zásadě "0". Já osobně se na samém začátku kouknu na počet fotek a buď uteču, nebo si zkusím z celkového náhledu vybrat, co by mě mohlo zajímat.
Jsou mezi námi tací, kteří nejen že umí fotit, ale jsou schopní své fotky upravit a v přiměřeném počtu je vyexpedovat na veřejné galerie. Třeba Gwen. Nečekám, že si budete hrát s každou fotkou, ale prosím, proberte alespoň to, co sypete z foťáku na internet. Né každého zajímají vaše rodinné záležitosti, štěňata, vaši oblíbení psi a podobně. Pár žánrových záběrů pejsků, přírody a celkové atmosféry závodů není určitě na škodu, ale věřte, že méně znamená mnohdy více. Poslední dobou jsem si zkusil celou tuto problematiku zmapovat podle toho, co se zde objevuje a myslím si, že maximum fotek v jedné galerii je cca 150 a i to už vyžaduje velkou trpělivost.
Díky za pozornost a trpělivost s přečtením mého příspěvku, Mirek.