Heli jenom díky tobě poslední reakce tady na mushingu.
Tebe si velmi vážím právě proto, že umíš s lidma komunikovat a toleruješ, chápeš, nevím jak to nazvat, že je 21. století, éra sociálních sítí a že diskuzní forum, je od toho aby se diskutovalo. Samozřejmě slušně a k věci.
Nikde jsem nenapsal ani neřekl, že je naše vedení špatné. Ba naopak, všichni musí vidět, že se dělají změny a je vidět, že cílem je pomoct českému mushingu. To tady kdysi nebylo a teď ano. O tom žádná!!!
Já velmi dobře chápů, že zapojení nových lidí je složité, jenom mě štve, že jsem několikrát svou pomoc nabídl a pak ti stejnak někdo napíše, že umíš jen kritizovat a nejsi ochotna sama pomoci. Přitom si myslím, že jsem nikoho nekritizoval, neurážel atd..
A pozor. Práce Jirky si 100 pro vážím, protože sakramensky vím, že to není žádný med. Jenom k této práci "nahoře" patří a to je můj názor komunikace.
Proč bych nemohl mít během roku nějaké dotazy?? TO si je mám psát na papír a pak s nimi vyjít na schůzi? Nebo čekat na závody? Vždyť přeci o nic nejde, když se tady na něco zeptám. Navíc se neptám na nic tajného.
A proč jsem bouchnul?? Protože si přečti ty dva příspěvky, zejména ten z 19,34 h. To musí vidět každý. A pokud někoho zvedl ze židle Miloš měl to adresovat jemu.
Naposledy ti uvedu, proč se zvedla směrem ke mě vlna nevole. Byly to 2 otázky. První z minulého roku a ptal jsem se - slušně. Proč nemůže startovat v Červonovodském sedle vedle mistrovské kat. SKJ1 i SKJ2? Dodnes nevím. Vždyť stačilo jen uvést třeba - chceme zvednout konkurenci v SKJ1, třeba. A druhá otázka byla ta současná, proč není SKJ1 a SKJ2 rozděleno na jiné závody,´aby případný zájemce mohl startovat v obou kategoriich MR, když se to tady uvádělo jako důvod změny MR. Pozor nekrituzuji nový systém MR!!! Ba naopak ten nápad není vůbec špatný. Tady třeba stačilo uvést, protože nemáme místo, nikdo to nechce apod.. Vždyť Jarda třeba odpověděl Tobimu dvěma větami, které by museli stačit každému. A prosím nakonec můžeš mi odpovědět, jestli v těch dotazech vidíš nějaký osobní útok na vedení mush nebo jsou nějaké neslušné?? Nebo jsou natolik zásadní, že by se nedalo na ně odpovědět? Mimochodem se můžeme o tom pobavit na Horníku, stavím se protože potřebuji botičky -))))))) Ahoj a díky.