ale asi polovina je po asfaltu a druhá po pevné polní cestě, semo tamo nějakej šutr. No a tlapky to docela odnášejí (odřená kůže, puchýře) - ihned jsem pořídila obyč. botičky a o packy se pečlivě starám a kontroluji, ale botky moc dlouhou životnost nemají..
Pokud nemůžeš změnit trasu jak psal Maur, tak aspoň pamatuj, že po tvrdém nesmíš jezdit naplno, jezdi jen na spodní hranici cvalu a naplno pusť jen na dobrém měkkém povrchu.
Botičky - nejvíc se mi na asfalt a kameny osvědčila kůže. Manmat má sice botičky gumové, ty jsou velmi odloné, ale ty jsou tak robustní, že na rychlý běh moc nejsou. Navíc jsou neprodyšné
Kordura je lepší než nic, ale nevydrží dlouho.
Kůže je pro tlapku lepší než guma či kordura se zátěrem, je prodyšná, přizpůsobí se.
My ty kožené na asfalt používáme už léta, dřív jsme je jen přidělávali izolačkou, teď to můžu ušít trochu profesionálněji
Botičky na obrázku z odkazu dole jsou s pružným zapínáním, to někdy při větším záběru nemusí botičku udržet, příští várku budu dělat s pevným zapínáním fajfkovo typu (tj se sucháčem a průvlečným očkem)
http://www.mushgo.cz/tipy/boticky/jpg/BotickyMG-Kuze.jpgPokud chceš, napiš mi na mail