Co se týče tolerování předpokládám, že je máš teda pohromadě a je snima matka. Co se týče projevů nějakej čas bude dominantou matka, která je bude sama usměrňovat nějakej čas. Pak dospějou do fáze, kdy si v rámci smečky budou vyjasňovat, kdo bude vůdce to bude nejtěžší období, ale taky může proběhnout absolutně bez problému, většinou převládne dominantnější fena, ale nemusí to být pravidlem. Většina lidí se svou smečkou má takoví vztah, že pokuď se v kotci něco děje závažnějšého jejich psi reagují na hlas zařvou a je klid nebo neni a musíš zasáhnout. pokud nebudeš vůbec doma stejně s tim nic neuděláš psi si to vyříkaj sami ovšem pokud jsi doma doporučuju zasáhnout včas a to tedy buď okřiknutim nebo přímo zasáhnout. Ta směčka musí mít jasno v tom, že ty jsi ten vůdce alfa a potobě až jejich vůdce smečky čeho docílíš kontaktem socializací atdatd to víš. Když je budeš usměrňovat už od malička je nepravděpodobné, že by se ti mohla stát v tomto ohledu něco závažného nějaká rvačka s následkama většíma pak je třeba si dávat pozor jen když přivedeš do týmu třeba novýho člena, ale jakožto s touhle směčkou která spolu bude vyrůstat odmalička by to mělo být mnohem snažší než kdyby sis přivedl několik cizích psů jestli chápeš co tim chci říct. Určitě bych se snažila vyvarovat tomu, abys někomu projevoval víc láska než k ostatním ne všichni psi to snáší pak se nadřazují žárlí vyvolávají rvačky. To bych řekla, že jsou asi tak nejdůležitější věci ukázat jim kdo velí a lásku rozdělovat stejnoměrně. Je možné, že pokud je budeš mít pořád pohromadě vůdcem budem matka až po dobu, kdy zestárne a převezmeto její nejsilnější potomek. No třeba co se týče krmení neni odvěci je odmalička nechat v tom že žerou společně usnadní to mnoho práce pak až povyrostou jim akorát přidělíš misky i my když jsme měli zhruba 8 psů krmili jsme je tak že jsme je vypustili a každej měl v kruhu svoje místo kde čekal na svůji misku a to je to naši naučili už jako dospělí psy v podstatě ty máš tu výhodu že je to můžeš naučit už odmalička a zase k tomu vyvarovat se aby si lezli do misek prostě s niima počkat a nedovolit těm silnějším aby to snědli těm slabším. To jsou mé zkušenosti no a v přípaedě, že by sis s něčim nevěděl rady zase napsat jsem, kde je spoustu profesionálních pejskařů, který mají víc zkušeností a dlouholetou praxi, který se rádi případně podělí o své zkušenosti jako jsem to udělala já