Sulika: Díky za odpo a vysvětlení. Tušil jsem to co za tím mám hledat, jen jsem to chtěl slyšet. Tvé vysvětlení - "
zastřešuje nejenže doporučuje,ale i nařizuje a hlídá.V zásadě je pořadatel povinen řídit se směrnicemi nebo rozhodnutím STK.Pokud chce jet po svém prkně může,ale potom to není mistrák a je bez dotací" je zcela dostačující. Ostatní považuji za omáčku

, protože já jsem nový systém nekritizoval !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chápu ho a i ty důvody co uvádíš v předchozím příspěvku. To stejné se tady probíralo někdy na jaře. Jen jsem se podivoval a pořád podivuji proč ne "pozor pouze doporučení" na Bystřeci SKJ2? Je to protože chcete, aby startovala pouze jedna indiv. kategorie?? A jestli mě chce systém díky tomu rozhodnutí, doporučení dotlačit do SKJ 1, tak to má smůlu -))))) Nechci si uhnat kolabs -))))))))))))))))))))))))
Jinak např. ten super sprint pro lidi zcela super nápad. Tvá poznámka, že to vyhrál SKJ1 ne spřežení nebo ne SKJ2 se mi líbí. Ano máme mezi námi "mimozenšťany"

s pro mě nepochopitelnou fyzičkou a technikou -)))))))) I když pokud vím s dvojkou nikdo nestartoval, možná by to dopadlo jinak.
Hela: Myslím si a z textu to chápu tak, že Dušan se ptal, navrhoval, zda by nešlo nějak udělat, aby nedocházelo ke kolizi mezi závody. Pochybuji, že chtěl, aby vedení svazu NAŘÍDILO. Mě to přijde, že se jen zeptal. A k té pozvánce na schůzi. Na schůzi pojedu až budu mít dostatek zkušenosti, abych mohl za případnou věc úspěšně lobovat. Nemám tolik zkušeností a znalostí v této problematice, abych Vám pak v rychlosti dokázal oponovat na vaše případné proti názory. Tady U PC mám více času, mohu hledat v řádech, číst, telefonovat, ptát se. Na schůzi na toto čas nebude.
Naposledy opakuji, že mi nešlo tady o debatění ohledně systému MR, ale pouze a pouze o to, proč vedle MR kategoriích nedoporučujete start kategoriích jiných.
Pokud jsem jediný kdo to nechápe, tak a´t mi to tady prosím napíše a já přestanu "možná" diskutovat