zářný příklad kam nás tam zkurve.á čína tlačí, i český výrobce musí nakupovat za mořem a plácnout na to svoji samolepku :-).
Helo, čekal jsem že reagovat nebudeš, stále lobuješ za woox? Když už máš ty rychlejší psi, slušela by i pořádnější kolobka :-).
To že si Woxu Vella vybrala k rozšíření sortimentu beru jako poklonu.
Čínu probírat nemá cenu.
Dokud tu bude skupina lidí co chtějí kolobku co není za sedmičku, má cenu lobovat za Wooxu.
Vím co ta kolobka vydrží, i já zvládám běžnou údžbu, vím jak se spravuje, když se s ní psi proběhnou sami, a když není Martin, dokážu jí i sestavit z krabice a seřídit
Ta kolobka je normálně použitelná pro 1 psa nebo 2 normální/střední psy. Dva silné ESP zapřahají ke kolobce milovníci adrenalinu - to je "zajímavé" s každou kolobkou
(..možná ten těžký paw..by byl bezpečný pro dvojku, já třeba dvojku Majda-Endy 70 kg celkem raděj vyvenčím s tříkolou ..kdo by krmil ostatní psy, kdybych se někde zramovala
Takže já Wooxu pro dvojku silných psů či top závodění nedoporučuji (s tou základní výbavou).
Mivo koupil Wooxu, že užije jen rám a od té doby pokaždé neopomene vyjádřit své mínění
Weru byla u nalezení Wooxy, koupila si ji nakonec zase, ale protože zapřahá dvě nádherné mladé fenky ESP a chce závodit, tak logicky přitlačila na dílech.
Pospimu jich pár prošlo rukama a pár jich servisuje.
Na Wooxách jezdí i spousta hobíků, tj lidí s více či méně tahavými psy, co se chtějí protáhnout spolu se svými chlupáči.
(Neznám nikoho co jezdí na yedoo mezeq)
No a dražší kolobku jsme si vybrali, je od Kostky.
Takže Wooxa za slušný peníz, dobrý základ, pro jednoho psa komponenty rozhodně dostačující, vhodná i pro větší postavy
Kostka tour dog pro ty, co dají sedmičku, lepší komponenty, krátká, lehká, točivá, pro menší postavy.
U nás se dají obě vyzkoušet i se psy.
Na závodech (nejdřív Radíkov) se dají najít a vyzkoušet i další modely.
Nekupovala bych nic, co nejde vyzkoušet se psem a na čem aspoň pár lidí nejezdí