a rozhodně byla lepší než celej slavnej VOOX, na kterej jsem se nechala zrovna tady na diskuzi nachytat a prodala Kostku - já idiot. ...
Klidně ti stačí Tour cross
Hani, tvoje nadávání na kolobku, kterou jsi nekoupila od nás a kterou skládal netuším kdo, mě mrzelo. (Hance se na Biřičce blokla zadní brzda, protože byla prý snad nějak blbě daná, tak si s tím bohužel užila svoje)
Na druhé straně tvoje nebeské vychvalování Kostky mne vedlo k tomu, ze jsem na Kostelci proháněla všechny modely Kostek, co tam měli a hledala druhý typ kolobky, co by se mi hodila jako varianta k Wooxe
Vybrala jsem si jednoznačně Tour dog - tahle kolobka je pravý protiklad Wooxu, je zajímavé že půlka lidí po vyzkoušení bere Woox (hlavne chlapi a velcí), druhá (možná menší půlka) chce Kostku (..peníze taky budou hrát svoje..).
Jezdila jsem obě kolobky, můžu srovnávat
Kostka tour dog je pro menší lidičky, je to lehký sedmikilový ocelový stroj. Je velmi kompaktní (rám je hodně zalomen podle předního kola), takže je krátká a výborně točivá, zobák stupátka tím že je blízko ke kolu, nemá tendenci zachytávat
To že je tour dog krátká kolobka ale znamená, že na stupátku se musí stát oběma nohama našikmo a taky že se občas člověk může ťuknout kolenem do rámu.
Standardně khaki barva, držák plus vodítko v ceně, výbava odpovídá těm skoro třem litrům navrch ...
vypadá fakt vymazleně jak mi tvrdila Hanka
Pokud na ni máš peníze a pokud jsi menší nebo střední postavy, tak neváhej