Qba: Na mushery se nadává. Jízda je rychlá, to je fakt. Ale to že u nás projede kolem baráku denně 100 cyklistů a nehod je tu dost a dost, každou chvíli uskakujeme nějakýmu bláznovi, nemluvě o sousedech co mají malé děti. I mě borec srazil ( z kola a to jel stejným směrem, takže bych řekla že mě viděl dost dlouho dopředu) a ani se neohlídnul, jestli jsem se posbírala. Jenže cyklistika je běžný sport, musheři jsou tak trošku víc neobvyklí a tím i víc vidět...Zkus cyklistům říct ať táhnou všichni na ovál. A k motoristice, to nemluvím o počtu čtyřkolkářů, pro které závora do lesa asi neplatí.
A pomalu uskakující turisti: pokud já jdu pěšky a vidím lyžaře, cyklistu apod. automaticky uhýbám, odvolávám psy a to prostě co nejsvižněji. Né že koukám kolem sebe a stojím uprostřed tak jako většina lidí, který během tréninků potkávám. A přesto, že teda zastavím a čekám, až se dotyčný vzpamatuje, běžně se mi stává, že malí ratlíci mi jdou moje ohaře ,,zakousnout".
Hold to prostě chce osvětu a trochu ohleduplnosti. Donekonečna děkuju, pokud někdo uhne a vysvětluju co a proč trénujeme...