Ahojky, 9.ročník Hrobské jízdy je za námi a já bych chtěla poděkovat lidičkám, kteří mi pomáhali a bez nichž by letošní "horká" Hrobská jízda byla mnohem těžší. Děkuji všem Krušnohorcům, hlavně Péťovi Guregovi, Rajčákovi a Esterce, Romanu Habáskovi za pomoc se stavbou, značením tratě, odvozem značek z Moldavy, dále Zeťourkům, Romanu Zasadilovi, Báře a Tomáši Twardkovým za pomoc na závodišti, kde někteří strávili od středy do neděle téměř 5 dní. Dále Pétě Davidů, jejímu tatínkovi a vůbec celé její rodině za ceny pro velké i malé závodníky, Kačce Kurakové za uspořádání dětských soutěží, časomíře v čele se Zdendou Pospíšilem za hektický výkon s páteční prezentací a výborným zvládnutím startů od 8h ranní ve velmi parném počasí. Komentátorům Petrovi Beranovi a Jirkovi Nešněrovi za vtipné komentování celých závodů. Markétě a Honzovi Jačkovým za podporu Hrobské jízdy. Šikovné Lucce Wegnerové za krásné ceny a námět na diplom a za přidělávání cen na poslední chvíli, bráchovi za zhotovení diplomů a rovněž za jejich přidělávání na poslední chvíli. Lídě a Prokopovi Holých za pomoc na závodišti a za natáčení. Alče Smolíkové a jejím pejskům za nezapomenutelné vystoupení a také flyballovému týmu Kosatky za neobvyklou podívanou. Pak mojí kolegyňce Ivetce a jejímu příteli Petrovi, že pomáhali mě a starali se o mě a mé psy, když už jsem sotva pletla nohama. Romče Bielikové hlavně za psychickou podporu a udržování dobré nálady. A v neposlední řadě mojí neúnavné mamče, která mi se vším pomáhala na 200 %. Snad jsem na nikoho nezapoměla. A nakonec všem závodníkům, kteří přijeli a kterým se v Hrobě líbilo, ikdyž nás počasí trochu "vypeklo". Fotečky najdete zde
http://hrobnici.rajce.idnes.cz/Hrobska_jizda_2011