Pokud dáš inzerát a něco nabídneš, tak to buď někdo koupí a pak je vše v pořádku, nebo to nikdo nekoupí a ukáže se, žes udělal někde chybu. A nikdo Ti nemusí dopředu kázat, že děláš blbost. Takže trochu chápu, že Ti ujely nervy ale nelíbí se mi, že se snažíš zbaběle pošpinit celou jednu skupinu chovatelů. Pokud o někom víš, že seká štěňata a pak je topí, tak buď konkrétní, rád bych taky věděl kdo to je.
A taky je vždycky podezřelé, když někdo výletům říká expedice.
Trochu mě zmátla shoda jmen
- tohle psal "Fajfka" - Pavel Pfeifer
Taky myslím, že zrovna on jako jeden "inzerentů" plánovaných vrhů určitě štěňata topit nebude.
Obvykle si stěžuje, že nemá s čím jezdit, neboť mu zájemci všechno rozeberou
.
Nejpíš by mohl udělat dvojnásob vrhů (kdyby chtěl) a byly by rozebrány.
Další z inzerentů byl Šaman, člověk s úžasným vztahem ke psům, který na závody kašle jezdí hlavně pro radost...
Tenhle atak byl prostě trochu mimo mísu. Petře - přijeď nekdy pokecat na mid nebo na Ledovku, ať víš do koho se navážíš
No a pokud monitoruješ tuto diskusi, tak ti určitě neušlo, že pokaždé, když někdo nabízí "plánovaná" bezpapírová štěňata, strhne se mela.
Já osobně bych tu papírovou válku k PP nedala, taky proto jezdím v otevřených třídách. Ale nedivím se těm, co to absolvovali, že se ozývají, celkem právem.
Pár neznalých vlastníků - nadšenců pro nádherné chlupáče (ale bez PP) - se už divilo, proč se nemůžou projet v uzavřené kategorii. (Nemusí jít o vítězství, jen si trochu zasoutěžit se sobě rovnými). Takže to ber i jako prevenci - snahu varovat potenciální neznalé zájemce.
PSI BEZ PP NEMOHOU SOUTĚŽIT V UZAVŘENÝCH KATEGORIÍCH PRO ČISTOKREVNÉ PSY.Je třeba s tím počítat. Toť vše.