Ja jsem nechtela aby z toho tady byl roman na dve stranky, protoze vim, ze by to nic nezmenilo. Je to tak, ze ten clovek, kteremu rikam "kamarad" se do nynejska staral o psy dobre. Byly nebo jsou veci, ktere ja bych delala jinak nez on, ale psy byli vzdycky v poradku, spokojeny a stastny. Meli dost pohybu, lasky, jidla a zijou v prostredi ktere jim vyhovuje. Nestihla jsem nijak jinak resit situaci. Bylo to prvni a jediny co jsem v tu chvily stihla udelat. Volal mi odpoledne, ze je situace kriticka, ze se mu rvou a neni to dobry. Jen pro poradek, ma smecku citajici 15 aljasskych malamutu. Dostal vztek a strach a rozhodl se situaci resit takhle. Nechytejte me za slova, nemam s jeho rozhodnutim NIC SPOLECNEHO. Jestli sis Tomasi nevsiml, ja se jen snazila zabranit nejhorsimu a udelat rychle neco pro jejich zachranu. Proc jsem podle tebe spatna a jak se to rozporuje s tim co jsem odpovedela tenkrat na tvuj inzerat. JA S TIM CLOVEKEM PRECE NESOUHLASIM!!!!!
Taky moc dekuji Stokymu za rady, co dal zkusit. Tohle je reakce kterou bych cekala. Proc se hned napadat. Ja bohuzel musim jednat podle svych moznosti. Muj zakladni problem v tomto pripade byl cas. Puvodne k utraceni melo dojit do dvou hodin od telefonatu. Proto ta zbrklost.(na konec mi dal tyden abych pejskum sehnala novy domov) a druhy problem je, ze nemam v pocitaci program abych mohla fotku otevrit a poslat. Prohlizec? Nejsem zrovna machr pres pocitace. Jsem na materske, tak ze mezi lidi moc nepridu a tady v lese moc lidi co by mi pomohli neni. Ne ze bych byla takovej neschopa a blbec, ale mam momentalne k reseni spoustu jinych starosti a tohle(myslim pocitac) zustava na mene dulezite pozici. Dekuju vsem moc za reakce a omlouvam se vsem, kterych se dotklo ze se snazim zachranit psy pred zbytecnou smrti. Byt spatnou metodou.
zdravi teta Radka