Ok, omlouvam se, ze jsem se zeptala. Velmi dekuji za odpoved Hele, ta dalsi odpoved me pobavila. Jsem sice clovek, ktery v CC nezavodi, ale dost dlouho jsem na mezinarodni urovni behala, psa jsem si poridila jako spolecnika. Ja chapu, ze pro Vas tento sport je asi (pokud jde o sportovni odvetvi) stredobodem sveta, ale pro me to je po zkusenostech z atletiky spis jen takova zabava a osobne si myslim, ze CC muze behat dobre kdokoliv, kdo umi behat a ma aspon trochu slusneho psa. Klidne me za tento nazor ukamenujte!
Propozice na akci se mi dostaly do ruky nahodou, zaujalo me to, tak jsem se proste zeptala. Vite, vy tu mluvite o "MS v F1", ovsem na to se clovek musi nominovat, tento zavod, jestli jsem cetla spravne, nominacni neni, proste jsem to brala tak, ze to sice je ME, ale tak vazne to nebude ( napr. v porovnani s ME v atletice ci cemkoliv jinem) a o co jde, vzdyt stejne nekdo posledni byt musi a byla by to moje ostuda. Proste me zarazilo to, ze zde neni zadna nominace, tot vse.
to HelaL: Treba se ukazu. Nenapadlo me v mem veku lezt mezi mlade holciny, nechtela jsem byt za exota, ale pro nektere jim uz stejne po tomto dotazu zustanu, tak co:-D.
to Djihad: Je strasne jednoduche hned nekoho za dotaz, byt pro Vas blby, setrit a odsoudit. Holt nekteri z nas ziji v jinem svete, s jinymi zkusenostmi, s jinymi prioritami. Po desitkach let v zahranici jsem se vratila zpet do Cech a koukam, ze mentalita nekterych cechu se proste nezmenila, coz je ve finale dobre, protoze jinak by to tu byla desna nuda:-).
omlouvam se za delku prispevku a za pripadne chyby!