Fajn že téma konečně vzniklo
Verčo, jako prodejce budeš jasně hájit zájmy volné inzerce, to je pochopitelné
zajímavý bude názor jiných stran...
totalni nespravedlnost ze stran jak Hely...VIDIM ZE SE VSICHNI TESI AZ SI ZA VLOZENY INZERAT BUDOU SAHAT DO PENEZEK
Já osobně, díky roli jakéhosi admina tady bych si moc přála, abych si mohla inzerátek zaplatit, protože pak by bylo všechno košer a byl by klid.
Helo : jako zda se ti fer nekomu svym zpusobem hanit a zakazovat inzerci,rikat ze se inzeraty budou zpoplatnovat...
Nepřeháněj - poprosila jsem tě zda můžeš trošku brzdit, např jen jednou oznámit nový produkt a ty závozy a omáčky vypustit...
A PAK SAMA VKLADAT TOTALNE KOMERCNI ODKAZKY O ROZMERECH 2X7CM POD KAZDY SVUJ PRISPEVEK
Tak na podpis jsi mne upozornila sama, že to tak má Djihad
... Zaujalo mě to
Včera večer jsem to vyzkoušela - do podpisu si fakt může vložit každý asi cokoliv. Už jsme o tom komunikovali s adminem diskuse - tombru
Shodneme se, že nechceme, aby to tu blikalo všemi barvami a bylo tu víc reklamních obrázků a balastu než textu diskuse.
Napsala jsem taky hned podnět Jirkovi Nešněrovi, který psal že již má kostru pravidel načrtnutou, s tím že tam obrázek den dva nechám, aby bylo jasné, o čem mluvím.
No ještě se do podpisu dá vkládat text... i odkazy... co není zakázáno... taky avatar by teoreticky mohly být komerční
Osobně bych byla pro stanovit rámec podpisu (např. max 3 řádky v nich max 3 odkazy a obrázek max 50x400 pixelů..třeba... zaplatit si na rok a pak si tam dávat co je libo .. třeba by to hodilo příspěvek na jeden závod
asi se tesite az si za inzerat zaplatite a nebo nebude mit moznost dozvedet se o nejakych preparatech za dobre penize,granule pod nakupnima cenama,atd..myslim ze maseri by meli podporovat masery,vzdyt to clovek shani jak trubka a ma na tom nulovy vydelek
No - etika prodeje - prodávat pod cenou a mít na tom nulový výdělek - to je zajímavé téma, takové naše "české"
. Určitě že ho rozebere někdo jiný
P.S.
Tombru psal, že čas admina je před vánocemi drahý, tak pls žádný flame...