To handyman: Kdyz rekreacni jezdeni, tak z toho nedelej takovou vedu.
A Maur ma pravdu, prijed na zavody, nemusis zavodit, ale podivas na cem, kdo jezdi, verim, ze i pujci na vyzkouseni.
Ja mam kolobezku od Welly. Ja na ni pouze trenuju, a to kdyz se mi nechce behat a spinit kolo. Mam nastavenou svetlost na nejvyssi moznout, ale kolik to je ti nereknu. Ja pri treninku nepomaham, takze mi to je jedno. Obcas se to smykne pres nejaky hrbol, ci koren, ale me to staci. Pro me je dulezite, aby brzdila, protoze vetsina treninku je na brzdach.
Sem to napatri, ptas se na to v jinem tematu, ale ja to dam sem.
Behal jsem s pneumatikou, ale strasne skace, tak uz pouzivam jen retez, cca 12 kg. Jsem zaprazeny taky do sedaku, takze kdyz ma moc energie tahne i mne, jen to chce vychytat tu spravnou delku, aby si na ten retez neslapal. A jak pise HelaL, postroje jedine X-typ pro tahani retezu, s Fasterem to nejde, teda jde, ale "dre to", proste to neni ono. Ale jinak preferuju Faster od ZeroDc.
Ale jak jsem psal vyse, pokud jen rekreacne, ale i kdyby i zavodne, zaprahni, behej, jezdi, a postupne vse vychytas, a moc na tim nepremyslej, a opravdu nejlepsi mas prijet na zavody na cumendu.