Ahoj, zdravím všechny.
Nejprve bych chtěl poděkovat všem, kteří nám týden před závody kriticky zhodnotili trať, kterou z nich nikdo neviděl ani nezkusil. Byla odsouzena pouze na základě jednoho parametru (délky), stejně jako nekteří lidé...
Takže před hodinou jsem se vrátil z Nového domu, kde jsme opět upravovali tratě. Po dohodě s ostatními členy klubu (bez mojí ženy) byly tratě všemi schváleny v původní délce. Připomínky některých, tady se projevujících, by byly brány v potaz, kdyby se objevily o 14 dní dříve. Takhle budou zohledněny do příští sezóny (pokud ji ještě budeme dělat). Kritické místo (pouze dle mého názoru) bylo skopáno a upraveno do podoby, kterou mohou zhodnotit letošní midaři.
1/ Já, ani ostatní členové klubu, nebudeme měnit propozice týden před závody. Museli bychom se stydět za to, že nedokázeme trvat na tom, co jsme předeslali.
2/ Tratě byly tvořeny ve snaze, vyhovět co největší míře závodníků, důraz byl kladen zejména na mid. To, že se to evidentně ještě před začátkem závodů nepovedlo, mě sice mrzí, ale už s tím nebudeme nic zásadního dělat.
3/ Cítím se velmi dotčen, že je napadána a osočována moje žena. Požádal jsem ji, aby mi pomohla, odpovídala na dotazy a dělala běžnou administrativu, když jsem v práci. S plánováním a organisováním závodů v Novém Domě má společné pouze to, že je moje žena. Vše probíhalo a probíhá pouze v režii mé a ostatních (místních) členů klubu. Myslím, že pořádá dost akcí pro SHK i pro nováčky v průběhu roku na to, aby to muselo být spojováno i s našimi závody pod SSPS. Jakékoliv další osobní útoky budu vztahovat na sebe a s dotyčnými si je rád osobně vyřeším (výběr zbraní nechám na nich).
4/ Jestli máte stále chuť přijet na závody v Novém Domě, budete vítáni. Všechny vás zve předseda "staronového " prozatím aktivního klubu Start Křivoklát Martin Kurak
p.s. V rámci udržení svého psychického zdraví toto téma zamykám. MK