Tak nez jsem to sesmolil, tak me dva predbehli, takze zkusim rychle. Resili jsme podobny problem. Meli jsme souseda-debila. Stezoval si, posilal dopisy, vyhrozoval pravnikama... Vedeli jsme, ze na nas nemuze (viz predchozi prispevek), ale otravil nas dokonale. Casem jsem zacal citit svirani u zaludku, jen kdyz jsem prisel domu. Vymeknuli jsme a odstehovali jsme se.
Ted bydlime na kraji vsi v chatove osade, presne jak popisujes. Sice v daleko mensim komfortu, ale ve vetsi pohode. Nekteri tam jsou trvale, nekteri jen na leto, nekteri jen na vikendy.
Vikendaci nas trvale bydlici trochu stvou. Jezdi rychle na motorkach, pousteji nahlas radia a kdyz po vikendu odjedou, tak jsou preplnene popelnice jejich bordelem. Proste delaji tam to, co nemuzou delat doma. Nevim, jestli mistnim nemuzes pripadat taky tak. Uprimne receno, kdyby nam tam nekdo nastehoval psy, co po nocich vyjou, asi bych taky nadsenej nebyl. Myslim, ze mas tri moznosti:
1. Bud byt splachovaci s tim, ze po pravni strance na tebe tezko nekdo muze. Treba to umis, ale spis ne, to by ses takhle neptal. Takze budes nadale zit se sviravym pocitem u zaludku.
2. Psy prestehovat jinam. To asi nejde, jinak bys to udelal, tohle neni tezky vymyslet.
3. Prestehovat sebe ke psum. To by mohlo jit, kdyz tam muzes trikrat denne dojizdet, tak to nebude daleko. Je to chatova osada, tak tam nejake zazemi asi bude, pro zacatek staci elektrika a voda, ostatni se da resit. Kdyz tam budes, psi prestanou v noci delat brajgl. Zadruhe, posilis svuj socialni status. Uz nebudes "ten mladej, co nam sem strcil ty psy, a my to tady mame poslouchat", ale budes mistni.
A koukam, ze me mezitim predbehli jeste dalsi. A maji recht. "Mistni" = znam chlapy v hospode a chodim do hasicarny na zabavy. Jinak to vypada, ze jim tam exportujes svuj problem.