Zadov byl Gund.
Zimon ma bohuzel pravdu. Drive ci pozdeji, si poradatel "natahne" trat nebo koef., ... a ejhle. Na Ed.jsem nebyl a ani jsem jet uz nemohl, ale prijde mi celkem legracni, ze ma jediny Dusan vyjety Ecko. ...prave z Edy. Ale to je celkem fuk. Podstatne je, ze se michaji brambory s backorama ( sk1 + sk2 ). Kdyz se podivas do vysledku, tak musis uznat, ze tenhle system skutecne nefunguje. Reseni je proste - kat.jako na zavodech, popr.nerozdelovat muzi/zeny ( ikdyz si teda myslim, ze nejpodstatnejsi je vazit 50kg
), tedy SK1 a SK2( nebo jen nerozlisovat dvojky - malo zavodniku ). Bodovani jako vsude jinde ve vetsine sport.odvetvich. Napr. 4 zavody v serialu MR, z toho jeden "vyrusit" nebo vybrat lepsi vysledek. Pri nedostatku snehu odlehcena alternativa. Ale predevsim orientace na vysledek, nikoli na rychlost, ktera je v porovnani Hornik / Zadov naprosto jinde. Navic by mel koef.resit ( dle SR ) i momentalni podminky trati,...neresitelne. Legracni je, ze zcela kazdy poradatel zavodu, postupuje cestou "nejmensiho odporu", resp. casem proverenych kat. a ty i vyhlasuje. Tudiz by realne zadne navysovani kat.nevzniklo. Max.by Hela koupila o jednu sadu placek vic ( za SK2 ). My jsme jen umele pristoupili na globalni reseni - spoustu kat.+spoustu statu apod.
Na schuzi nemuzu, uz mam davno planovanou akci na cely vikend. Muzu klido napsat par bodu s navrhy reseni a poslat tobe nebo Hele.
Cauky Tobi