2pospa:
Reklama? Kde? Chtěla znát názor, tak jsem ho řekl. Do koho jsem rejpl, koho urazil? Výrobce granulí? Opravdu nechápu.....
zkušenost=zkouška, možná to pivo s tebou i skousnu
2MiVo:
Začínám si myslet, že si mnou posedlí.
Vytáhni si hlavu z prdele a přečti si co psala Karolína, z jejího textu se dozvíš, že krmí granulema a vlastní jednoho malamuta, z čehož vyplývá, že zřejmě tento pejsek nejezdí ve spřežení. Dále je z textu jasné, že Karolína hledá granule střední třídy v určité cenové hladině. Já jsem ji poradil PRO-PAC, protože má lepší stravitelnost, nižší krmnou dávku, než K9, fitmin a pod. a mám s ním dobrou zkušenost, když jsem línej krmím granulema, beru to co mám doma, žádnou značku nepreferuji, protože z 99% krmíme maso.
Nereaguj na mě, ale na Karolínu a dej jí pádné podměty k výběru granulí, nějaké zkušenosti s různýma značkama máš!
2Katka:
Dobré srovnání krmiv najdeš na
www.mujpes.cz , kde je přepočet krmné dávky na váhu psa a cena krmné dávky.
Ceny porovnej na zbozi.cz, nezapomeň na poštovné.
na 45kg psa dáš
325g Eukanuby, 383g PROPACU, nebo 675g K-9....najdeš zde i srovnání stravitelnosti atd., vše ovšem záleží na kondici psa (v tréninku se dávka rapidně zvedne).
2Venca: Fajfka to napsal moc pěkně a ve všem se ztotožňuji, doporučuji přečíst všem začínajícím.