Ale představ si modelovou rodinu: Bydlí u Prahy; táta celej tejden v práci, chybí mu pohyb; máma na mateřský; dvě děti; jeden pejsek; škoda octavia na leasing s rakví na střeše.
Buraku, tak mi taky odpovidame modelovy rodine.
Na zavodech v mushingu odzavodim a pak muzu hlidat deti, zatimco si mamka jde taky zalyzovat, diky, ubytovani v miste zavodu mam i zazemi.
Kdyz pojedu na jednodenni zavody, rano nervozni, abych tam byl vcas, protoze ...s detma to znas, vzdy se neco najde. Odzavodim a hura domu, protoze deti i manzelka uz jsou zmrzly, preci, kvuli jednomu dni nebudu objednavat ubytovani, manzelka nasrana, protoze se na lyze nedostala, deti protivny, ze uz se zase jede domu.
Treba letos me mrzi zruseny Zadov, mel jsem objednany ubytovani primo v arealu, skoro zadarmo(cca 300,-Kc/ noc), bylo by to idealni, nejmensi(pul roku) by nemusela mrznout cely den venku, s mamkou by jsme se vystridali i na lyzich a jeste bych se dostal se starsi dcerou(3,5 let) na sjezdovky. Podobne jsme to udelali tedy s Hornikem, prodlouzeny vikend, pa-ut, ke spokojenosti cely rodiny. Kdyz nejedeme na zavody, marne vymyslim, jak to z Hradce udelat, abych ja odtrenoval se psem, mamka mohla na bezky, mala na sjezdovky a nejmensi aby moc nemrzla. Skoro nerealizovatelny, tak jsem to resil dvema cestami do Destneho(cca 50km), brzo rano odtrenovat se psem, rychle domu, obed, a po obede ja s malou na sjezdovky, mamka na bezkys nejmensi ve vozejku za sebou, nasrana, ze se to neda tahat.
Takze u me jednoznacne vitezi vikendovy zavody. Ale na nahradni termin na Zadov to uz nedam, protoze je maly vyber ubytovani za nekrestansky penize.

(( I kdyz mozna jeste zmenim nazor a vysaju rodinny rozpocet, pokud to v Polsku vyjde tak, aby mi svaz proplatil startovne.