http://sear.site-to.be/sear-zvirata.php
Meggie (Luisa-Gas) se narodila u Honzy Šabaky a vyrůstala u nás. Jezdila s námi asi dvě sezóny (a stihla vyrobit Bahulíkovic Yetíka).
Byla celkem "normální", tak jí běhání moc nebavilo, ráda lovila. Asi tři roky nazpět si jí zamiloval jeden mladý hoch a odvezl si jí ku Praze. Hoch časem odjel na studia a nechal fenku doma. Rodina se o ní starat nechtěla a hledání nového místa se ujala paní z Ostravy. Tehdy Lenka objevila tuto fotku v nabízených psech. Kontaktovala jsem tehdy paní, Megi patrně prodělala nějaký úraz - bolela jí záda, bylo jasné, že v našich týmech běhat nemůže. Domlovaly jsme se, že zatím není v nouzi, kdyby byla, že ji odvezu. Paní že je to OK, že bude hledat vhodnější místo sama... asi před dvěma lety našla náhradní umístění, rok s ní majitelka komunikovala, pak se zjistilo, že je nemocná, tak dala Megi sestře... kontakt už se nepodařilo sehnat.
Tolik jeden starý (nedokončený) příběh.
Ne vždy je info nabídky zcela aktuální

, ale aspoň jsem si s paní s dobrým srdcem pokecala a mohla jí znova poděkovat. A pokud potkáte Meggie, písněte mi jak se má...