Milý Scoty,
Oslovení "hnusnej registrák" by se někoho citlivějšího mohlo dotknout! Urážek i za rámec slušnosti tu na pana Hellera padlo taky dost. Cítíte-li se někdo pohoršen mým příspěvkem, tak se omlouvám.
Když se podívám na statistiku fóra a vidím kolik lidí si prečetlo tuto debatu a psali tu dojemné příspěvky a potom kolik lidí se zapojilo do pomoci psům po tom mrtvém pánovi z autokaru a to je ještě prosila jeho dcera, tak jsem opravdu dost rozčílený. Kde jsou ti horlivý zachránci psů? Čeká na ně 60 zvířat ve špatném stavu. Je to snad tím, že je majitel mrtev a není koho linčovat? Nemá TV Nova zájem natočit dojemnou reportáž.
Pokud si toto dám do roviny s komentářem pana Hellera, přetahováním nemocných zvířat mezi útulkama, postojem starosty, rozhodnutím veterinární kontroly, tak začínám mít opravdové obavy o čistém jednání některých aktérů v této kauze.
Třeba jsi to odhadl správně a jsem opravdu cynik, nebo jen není nic nového pod sluncem a někdo využil chyby chovatele a chtěl se zbavit nepohodlného souseda, neziskovka si udělala prostřednictvím zkreslené reportáže reklamu a získala sponzorské dary a pár lidiček si užilo svých pět minut slávy a pozornosti?
Dáš mě jistě za pravdu, že po přečtení této diskuze může mít čtenář opravdu rozporuplné dojmy, protože nezpochybnitelnými fakty své argumenty podpořil právě jen pan Heller. Reportáž TV Nova byla fraška a když si pročteš pozorněji celé vlákno, tak ti snadno vypadne kdo kdy lhal a co ho k tomu vede.
Jasně, jsou tu fotky Sola a zbytku zanedbaných ESP, ale za tuto prasárnu, kterou si R.H. uvědomil je šetřen v přestupkovém řízení a bude potrestán. Pokus se mě rozumně vysvětlit, proč to tolika lidem nestačí, o co jim tedy jde? Nejsou moje postřehy důvodem "registráků" proč je to již nezajímá? Ty sám jsi si osvojil jednoho ze psů, nebo jsi podal na R.H. trestní oznámení? Proč sem Jitka nehodí pro klid duše výpis z účtu a doklady za krmivo a léky?
Radši tedy budu v tvých očích cynik co nemá rád psy, než abych neměl možnost svého názoru a možnosti vyjádření se!
S pozdravem,
Martin Stoklasa