Jo tak to je fakt - vzhledem k tomu, že máme novostavbu, je všude kolem baráku nikoli anglický trávník, nýbrž hlína; vzhledem k tomu, že jsme v ďolíku a na jílu, tak nám těch 30 cm sněhu, co tu bylo, zůstalo komplet na zahradě, jenom v podobě vody; a vzhledem k tomu, že naši andílci lítají kolem plotu jak magoři, nemáme doma tři načesané krasavce, ale tři zablácená prasata a je mi jasné, že tady anglický trávník prostě nehrozí :-D Ostatně já stejně anglický trávník nedokážu udržet při životě, bude mi stačit suchá step :-D Hlavně ne to strašný bahno... Proč už nemrzne
Čili jako vidláci už vypadáme, teď už jen doplnit ty vidlácký znalosti... Hospodskej typ zrovna nejsem, to by na mě asi zírali
Oni teda už zírají, když chodím po vesnici v těch zabahněnejch hadrech s 1-3 stejně zabahněnými psy, za mnou zabahněné dítě
Teď sháním kontakty přes maminy na hřišti
A stodola, jo mít tak stodolu...
Sorry za dlouhý příspěvek, chtěla jsem odpovědět všem
Jo a další otázka - tu slámu, co mají psi v boudách, v mezičase mezi výměnami nějak protřepáváte, když to mají slehlý? Teda já mám dotazy, když uvážím, v čem musí spousta jiných psů (a lidí) žít...