Ještě k dnešnímu incidentu...
Takže Djihád požádal o odemknutí tématu co založil(a) Kavej. Co to jen šlo jsem se teda začal zabývat tím co se děje. To už ovšem Djihad nevydržel (jenalo se o cca 2 hodiny po jeho podnětu) a během toho co jsem se snažil zjistit o co jde - tedy přečíst si alespoň onen příspěvek v první volné chvíli kterou jsem měl, začal Djihád generovat hromadu stejných témat která obsahovala jen slovo stávka.
Jelikož už jich bylo během několika minut přes deset a nebylo jasné jestli a kdy to skončí a já opravdu pak nemám čas na to to posléze čistit od takových blbostí které se už se daly považovat za regulérní spam, tak jsem Djihádovi dočasně omezil přístup abych to zastavil a mohl to vyčistit.
Toť vše.
Djiháde nemusíš mít obavy, mozeček mi z přemíry moci nepraskne, jistě nepochybuješ o tom že ho mám tak malý, že na případné zvětšení v kebuli je místa až až
Od tebe specíálně to beru jako pochvalu, vytočit někoho proslulým svým drsným přístupem a chopností být na věcí mě opravdu lichotí. Chápu že tě naštvalo že jsi nemohl zatepla svým osobitým zpusobem na věc nejsprávněji reagovat jak máš ve zvyku, ale kdyby jsi takhle neblbnul a chvíli vydržel tak jsi možná i mohl, i když o to asi Kavej nestál.